Omgeving

Luchtfoto minicamping 't sluisje

Zeeuws Vlaanderen is een omgeving die door de Schelde en de zee wordt gedomineerd. De minicamping ligt midden tussen de landbouwgronden en aan het water ‘De Braakman’. De Braakman is een grote recreatieplas. Er kan op gesurft worden, er zijn waterskimogelijkheden, zeilen en zwemmen.

Door de tunnel onder de Westerschelde bent u binnen 20 minuten in Middelburg. Vanaf de camping is het ook 25 minuten richting de kust (Breskens, Groede, Cadzand).

Het karakter van de camping is een rustige boerencamping. Ideaal voor kinderen en mensen die van de natuur willen genieten. Het is mogelijk om in de kreek achter de camping te vissen, er zijn paardrijmogelijkheden bij de buren. We hebben een grote schuur waar gespeeld of relaxed kan worden als het weer een keer tegen zit. De zon schijnt veelvuldig. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland.

Regelmatig organiseren wij een pizza avond of pannenkoekenavond.

Onze boerencamping in het voormalige gehucht ‘Paradijs’ ligt op 3 km van het centrum van Hoek en 5 km van Terneuzen. In Hoek zijn onder andere een supermarkt, warme bakker, slagerij, fietsenwinkel en postagentschap/cadeauwinkel. Eetcafé De Molenhoek heeft heerlijke eenvoudige gerechten. Friture Bie Ons heeft naast de gebruikelijke frieten (eigen gemaakt) en snacks, ook nog een kleine kaart.

Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland qua inwoneraantal. Terneuzen is van alle gemakken voorzien.